健康・医療領域の新規事業開発・戦略策定の総合支援パッケージ
“TrueNorth Innovation”
健康医療ビジネスは専門性や厳格な制度等のため非常に難しい分野です。
CEOの高崎は、健康医療に関わる医療・政策・ビジネス・学術すべての領域で健康で幸せに生きたいという、誰もが望む価値を届けるために国内外の第一線で実践に携わり、結果を残してきました。
それらの経験・知見を基に、ペイシャント・サクセスのための健康医療に関する事業の創出を支援します。
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豊かな暮らしを支える日本の食文化等を継承、国内外に発信する
“Food Connoisseur”
Inheriting and disseminating Japanese food culture
that supports affluent lifestyles
“Food Connoisseur”
2013年、「自然を尊ぶ」という日本人の気質に基づいた「食」に関する「習わし」を、「和食;日本人の伝統的な食文化」と題して、ユネスコ無形文化遺産に登録されました。また、和食は、世界トップレベルの日本の長寿との関係を示す研究も数多くあります。
Food Connoisseurは、日本の豊かな食文化を紹介し、その素晴らしさを世界中に広め、食と文化を通して体も心も豊かな暮らし方を提案し、日本が誇る無形文化遺産である食文化を守り、次世代に引き継ぐことを使命としています。
日本の食文化は、季節の移り変わりを味わう旬の料理、職人の技と心意気が込められた伝統的な調理法、そして食材の持つ風土や歴史を反映する絶品の料理から成り立っています。Food Connoisseurでは、これらの素晴らしい要素を組み合わせ、美食の旅へと招待します。
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In 2013, “customs” related to “food” based on the Japanese disposition to “respect nature” were registered as a UNESCO Intangible Cultural Heritage under the title of ” Washoku, traditional dietary cultures of the Japanese.” In addition, numerous studies have shown that Japanese food is associated with Japan’s world-leading longevity.
Food Connoisseur’s mission is to introduce Japan’s rich culinary culture and spread its splendor throughout the world, to propose a way of life that enriches both body and soul through food and culture, and to preserve and pass on to future generations a culinary culture that is Japan’s intangible cultural heritage.
Japanese food culture consists of seasonal dishes that savor the changing seasons, traditional cooking methods that incorporate the skill and spirit of craftsmen, and exquisite cuisine that reflects the climate and history of the ingredients. Food Connoisseur combines these wonderful elements and invites you on a gastronomic journey.
食・栄養を通じた体も心も豊かで文化的な暮らしを提案
“Well-being Lab Tokyo”
医師、医学博士、ハーバード大学公衆衛生大学院修士、疾病予防、健康維持・増進の専門性を有する社会医学系指導医でもあり、日本政府(内閣府)で我が国の食の安全に携わったCEOと、日本の伝統文化に精通した顧問陣が、食・栄養を通じた体も心も豊かで文化的な暮らしを提案します。
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